Podzimní program seminářů

Někdo plánuje léto a někdo má rozplánované nejen léto, ale třeba i celý podzim. Tak jako my. ????

Jukněte k nám na TERMÍNY našich SEMINÁŘŮ a nezapomeňte se přihlásit a termín zapsat do svých diářů.  Připravily jsme toho pro Vás opravdu hoooodně. ????

INTENZÍVNÍ seminář a NAVAZUJÍCÍ speciál

Pro ty, kteří chtějí objevovat stále více z tajů a nových poznatků k Bachovým esencím máme připravený INTENZÍVNÍ seminář a NAVAZUJÍCÍ speciál. Jeden pro ty, kdo se chtějí s Bachovými esencemi seznámit, druhý pro již praktikující poradkyně a poradce (ano, občas k nám zavítá i nějaký ten muž ????).
Vneste do Vaší práce znalosti, efektivitu, jistotu a naučte se pracovat v souvislostech tak, aby bylo klientům (i Vám) co nejlépe. ???? Nenechte si uplout naší vlajkovou loď!

Bachovy esence a DĚTI

Dětství a rodina, škola i další studium jsou VELKÁ témata, a proto si zaslouží samostatný jednodenní seminář. Dozvíte se jak a proč míchat Bachovy esence dětem (od nejmenších až po studenty), jak do dětského světa nejlépe nahlédnout, ale i co na děti rodiče… Využijte Bachovy esence pro jejich radost a pohodu!

SCHÜSSLEROVY SOLI

Co nás na naší práci opravdu baví je neustálé hledání a objevování nových poznatků, jak pomoci našim tělům i emocím. Proto nabízíme i naší další „srdcovkou“ SCHÜSSLEROVY SOLI. Dvoudenní seminář Vás nejen seznámí s 12 základními solemi (vidíte, že jich pro začátek není mnoho ????), ale naučí Vás s nimi jednoduše pracovat a kombinovat je i s Bachovými esencemi. ????

ZÓNY TĚLA

Víte, že Bachovy esence lze nanášet na tělo i vnějšně? Pokud Vás toto téma zajímá (a my musíme říci, že tohle nás opravdu na Bachovkách fascinuje a baví ????), seminář ZÓNY TĚLA jako odraz našich emocí je seminář právě pro Vás! Je určen již praktikujícím Bachovkářkám a Bachovkářům a dozvíte se, jak vnímat emocionální rovnováhu i na zónách našeho těla.

IRIDOLOGIE

Znáte iridologii? Systém diagnostiky nerovnováh těla z našeho oka? Není to fascinující, jak s námi naše těla komunikují a dávají nám impulsy co kde posílit a kde je nerovnováha? Naše oko je naším obrazem a proto, kdo se chce dozvědět více a naučit se tento systém diagnostiky, je pro Vás připraven seminář IRIDOLOGIE s Jiřím Řešátkem (naším předním diagnostikem iridologie). ????

 

Hledejte, bádejte, rozšiřujte své vědomosti ????

Rády Vám na Vaší cestě budeme dělat společnost.

Vaše Lucie a Milča


PORADNA Energie rostlin je Vám k dispozici: osobně v Mukařově nebo z pohodlí domova online.

Už máte sjednaný svůj termín?

SNADNO ???? POHODLNĚ ???? s EMPATIÍ ???? ve vzájemné DŮVĚŘE

 

Ps: Není „jediná CESTA“, jen JE.