Menopauza z jiného úhlu pohledu

Menopauza nemusí být „pauza“ 💚

PŘECHOD – to je ale název…!!! 🤢

Už jen samotný název v nás vzbuzuje nejistotu nebo dokonce strach… Kam že to vlastně budeme přecházet? Proběhne nějaký přechodový rituál? Je to přechod tam, kde už nikoho nezajímáme? Nebo se název týká našeho těla? Kam naše tělo vlastně půjde – přejde? Otázek hodně – nejistoty mnoho! Vše ještě doprovází slova typu: ztrácíte, stárnete, vyhasínáte, scvrkává se, zhoršuje se, nepříjemné, přibývají (vrásky/kila), mládí je fuč… No z toho by bylo jedné špatně, už jen když to čte…

Zkusme se ale podívat na slovo PŘECHOD z jiného úhlu pohledu (vždy je vše o úhlu pohledu). Co my, ženy, přechodem ZÍSKÁVÁME?

Jednoznačně SVOBODU! Svobodu téměř ve všem našem počínání. 💚 Dovolíme si dělat věci, co byly v našich životech před pár lety ještě nemyslitelné, dovolíme si nosit oblečení jaké chceme a neřešíme okolí, dovolíme si říkat, co se nám líbí a co ne, dovolíme si ŽÍT podle svých PŘEDSTAV a v SOULADU s naší DUŠÍ. 💚

Vzniká nám PROSTOR v ŽIVOTĚ, kdy konečně můžeme naše síly využívat k novým prožitkům, s chutí zažívat a poznávat nové věci. Máme prostor se mnohé naučit, na co jsme dříve třeba neměly čas. 💚

A naše těla? Jsou půvabná, protože na ně máme jiný pohled (úhel pohledu), resp. NADHLED.  Víme a jsme jim vděčné za vše, co nám umožnila a umožňují. Dokonce je mnohdy hýčkáme (a pokud ne, tak bychom rozhodně měly) více jak „za mlada“.

Více si, jako ženy, vzájemně ROZUMÍME. Nesoupeříme, protože víme, že není proč… Jednoduše si společně užíváme čas.

Při hledání „jiného úhlu pohledu“, který by se měl teď konečně točit okolo nás a ne druhých, při hledání nadhledu a klidu, jsou opět skvělými pomocníky Bachovy květové esence, ale i tkáňové soli nebo vitální houby.

Bachovy esence

pomohou našemu prožívání se v této nové situaci především po stránce psychické, duše vydechne a snadněji nalezne soulad a pohodu.
Nejlepší je individuální konzultace a směs na míru (osobně nebo online). Možná zkusíte alespoň Rychlou úlevu

A nebo přidáte trochu toho „fyzična“: kombi Bachovy esence a Schüsslerovy soli pomohou opravdu rychle.

Tkáňově soli

jsou výborné na podporu spánku a komfortu i po fyzické stránce, a ještě nám dopomohou „omladit“ např. kůži, ale i uleví od bolesti a podpoří flexibilitu vazů, šlach a kloubů.

Chcete být u toho a opravdu si je přidat do života? Přijďte…  Nebo alespoň rychle poradit a vyzkoušet, jak jsou neuvěřitené?

A vitální houby?

Můžete vyzkoušet MycoMeno nebo MycoStress, případně MycoSomat a hlavně REISHI – zázraky z přírody jsou těmi nejlepšími pomocníky!

Zkrátka: i přechod může být v lehkosti bytí!

Jsme v tom s Vámi,

Lucie a Milča „v přechodu“ 💚

 

 


PORADNA Energie rostlin je Vám k dispozici: osobně v Mukařově nebo z pohodlí domova online.

Už máte sjednaný svůj termín?

SNADNO 💚 POHODLNĚ 💚 s EMPATIÍ 💚 ve vzájemné DŮVĚŘE