Imunita nejen pro děti: jak na ní?

Myslíte už trochu na září?

🌞 Prázdniny se všem docela rychle krátí a naše myšlenky se už pomalu upínají k nadcházejícímu měsíci září. Měsíci, který naše děti zrovna nemilují 😎. Je pro ně symbolem nástupu do školy nebo školky, a tedy konce sladké doby nicnedělání a letní pohody.

Jak tedy nejlépe naše děti a studenty připravit na nástup do škol a školek, a tedy i větších kolektivů? Kromě bačkor, pravítek a kružítek je jistě užitečné myslet i na něco, co běžně nevidíme, zato je to o moc důležitější než sáček na přezůvky nebo gumovací pero:

na jejich silnou IMUNITU. 💚

Jedním z řešení, které je více než účinné a s trvalejším vlivem na zdraví našich dětí je užívání VITÁLNÍCH HUB. (Nebojte, nemusí konzumovat kdejaké plodnice 😎) – houbičky jsou pěkně zpracované buď do sirupů (pro menší děti) nebo do veganských kapslí pro ty odrostlejší.

 

DRAČÍ SIRUP

je určený pro malé či menší děti, které ještě neumí nebo nechtějí polykat kapsle. Jedná se o tradiční recept s výbornou chutí kvalitního holandského kakaa. Napomáhá posílit obranyschopnost těla a dokonce i chutná 🌞.

DRAČÍ SURUP obsahuje kombinací bylinek a vitálních hub:
Cordyceps posiluje imunitu a skvěle posílí i plíce,
Reishi uvádí imunitní systém do optimální rovnováhy, osvědčila se i u alergií a atopických ekzémů, Echinacea působí velmi pozitivně na imunitu a zklidňuje emoce a psychiku a
Acerola dodává dostatek nezbytného vitamínu C.

Pro větší děti nebo i pro nás dospěláky (není nic horšího, než když se nakazíme nějakým „fešáckým“ bacilem či virem od našich dětí ????) je výborná směs vitálních hub a bylin MycoComplex. Kromě výše uvedených vitálních hub a vitamínu C je tato směs obohacená o houbu Agaricus, která je jednou z nejvíce účinných hub na posílení imunity a houbu Shitake, která si snadno poradí s viry a bakteriemi).

A pokud už přeci jen došlo na rýmu či zahlenění, zkuste nasadit další směs MycoClean, která obsahuje extrakt ze slzovky. Slzovka je „čističkou“ organismu a pomáhá s odklízením nečistot z těla a jeho detoxikací.

Jak směsi užívat Vám moc rády poradíme, stačí nám napsat. A samozřejmě je najdete i v sortimentu Energie rostlin.

Už jste je vyzkoušeli? Také žasnete, jak jsou vitální houby při posílení imunity úžasné? A to je jen zlomek jejich síly, ale o dalších účincích zase příště ????.

 

Pokud by se dětem opravdu moc nechtělo, začal by čas „bolení bříška“, „nočních děsů“ nebo dokonce slziček, zkuste na podporu jejich emocí a odhodlání poznávat nové věci BACHOVY ESENCE. 💚

Směs NOVÝ KOLEKTIV s úsměvem jim usnadní navazovat nová přátelství s ostatními dětmi a odchod do školy či školky s radostnými očekáváními a bez obav.💚

A pokud by se nechtělo našim školáčkům či studentům moc do učení, chyběla jim potřebná síla či motivace a nemohli se dostat, jak se říká zpět do „rytmu“, zkuste směs SNADNÉ UČENÍ – pro menší děti (Bachovy esence jsou namíchány do bio třešňového sirupu, takže mňamka 😎) nebo pro větší školáky či studenty směs VESELÁ ŠKOLA. Bachovy esence srovnají poklidně a nenásilnou cestou jejich emoce a návrat do školních lavic proběhne s větší lehkostí 💚.

 

Pokud si nejste s čímkoliv jistí, rády vám se vším poradíme 💚

Tak, naše dovolené mohou v klidu začít!

Přejeme Vám pohodové dny 💚 Lucie a Milča

 


PORADNA Energie rostlin je Vám k dispozici: osobně v Mukařově nebo z pohodlí domova online.

Už máte sjednaný svůj termín?

SNADNO 💚 POHODLNĚ 💚 s EMPATIÍ 💚 ve vzájemné DŮVĚŘE