Léto volá: víte, co přibalit na dovolenou?

Jste vybaveni na letní dovolenou?

Taky už to cítíte ve vzduchu? LÉTO!!!! Už je téměř tu, teplota venku se zvyšuje a my už pomalu přemýšlíme (někdo už má možná zařízeno), co budeme v létě podnikat ???? Těšíme se jako děti!! Čeká nás slastné období volna, nicnedělání, odpočinku a možná i troška sportíčku. Ať tak či tak, prostě vyhřívání těla, sport, spousta dobrého jídla a pití a spousta zážitků.

A aby dovolená „klapla“ kompletně, věnujme chvíli času několika tipům, co v létě na cesty nebo na dovolenou určitě přibalit ????

???? „pro všechny případy“ – tedy hlavně pro zklidnění v nenadálém stresu – by neměla chybět KRIZOVKA. V kapičkách, ve spreji, nebo alespoň v praktických pastilkách.

Krizovka (jak už sám název napovídá) pomůže v řešení všech emočně vypjatých situací, které může i dovolená přinést. Poskytne nám prostor pro řešení všech nepříjemností v klidu a bez větších emočních výkyvů.

 

???? Pro nadšené sportovce, ale nejen pro ně, by neměl v lékárně chybět PAVŠEHOJ. Tinktura z čínských bylin, která si náramně poradí s povrchovým i vnitřním krvácením způsobeným úrazy. Eliminuje krevní sraženiny a rozpouští je. Dokonce tiší bolest a snižuje otoky a pomůže i s akutní bolestí v krku. Ta tedy v lékárně nemůže chybět!

 

???? Další nezbytností letní lékárny je TYGŘÍ SIRUP. Znáte to – jedete s dětmi na dovolenou (všichni se těší) a těsně před ní nebo, nedej bože, na ní teplota, bolest v krku, děti začnou polehávat… Nepropadejme panice, i když nás k tomu situace vede ????. Víme, že bylinky umí zázraky, a protože je Tygří sirup zcela přírodní, umí pozitivně podpořit dětský organismus i v době akutní infekce. Rozhodně ho doporučujeme přibalit do lékárny s sebou. Pomáhá v akutních stavech nalézt jemnou cestou rovnováhu dětského organismu.

 

???? Na co ale rozhodně nemůžeme zapomenout, jsou Schüsslerovy soli. Ty se hodí opravdu průběžně po celý rok. Pro rychlou vzpruhu, k „opečování“ soli č. 3, 5 a 7. Nejen, že podpoří imunitu a v případě nastupující infekce nám dodají sílu si s ní rychle poradit (sůl č. 3), pomohou například i s bolestmi a křečemi, pokud prožíváme trávicí „nekomfort“ (sůl č. 7) a třeba i zklidní naše „pocuchané“ nervy (sůl č. 5) a dodají nám prostor si dovolenou opravdu užít!

Další účinky solí nebo jejich doporučení Vám poskytneme v naší poradně.

Nyní zakoupíte tkáňové soli (do 30.6.) se slevou 15 % na Vitalpoint.cz (zadejte kód: energierostlin).

Lékárničku máme vybavenou a co je ještě důležité? Chovejte se k sobě hezky, dopřejte si prostor a čas pro sebe a své milé a buďte trpěliví. ????

Pokud si nejste s čímkoliv jistí, rády vám se vším poradíme ????

Tak, naše dovolené mohou v klidu začít!

Přejeme Vám pohodové dny ???? Lucie a Milča


PORADNA Energie rostlin je Vám k dispozici: osobně v Mukařově nebo z pohodlí domova online.

Už máte sjednaný svůj termín?

SNADNO ???? POHODLNĚ ???? s EMPATIÍ ???? ve vzájemné DŮVĚŘE